BejelentésWarriors of Hungary
Warhammer (God Metal)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Honlapszerkesztés

Adjon Isten! A honlapot elkezdtük újraszerkeszteni. Ez akár 1 hetet is igénybe vehet, de igyekszünk. A másik honlap szerkesztését csak holnap tudjuk elkezdeni, de addig se aggódjon senki. Mivel eddig nem volt valami anyg szám ez az oldal, ezért, hogy mégnagyobb rajongótábort tudjunk gyűjteni, közszemlére tesszük a KH-s tananyagokat! Mindet! Figyelmüket, türelmüket és megértésüket köszönöm: Lord Jack és a WoH csapat

Új oldal

Üdv, Mostantól Természetvédelem című lapunkon is böngészhetnek a látogatók.

tovább >>


Akadémia vége

A háború befejezése érdekében sajnos elesett az akadémiánk! De nemes cél érdekében estek el ezért nevüket nagybetűvel írják majd a történelemben!

tovább >>


Akadémia

Megalapult az akadémiánk:HUNNIA. Ide vesznek fel ha még nem vagy 1500 pontos és nem tudod használni a fórumot vagy ha a legyőzött ellenfelek 50000pont alatt van.

tovább >>Üdvözöllek a Warriors of Hungary klán honlapján! (W-A-R)

A honlap és a klán azért jött létre, hogy a kezdőket vérbeli profikká képezze! Az oldalon megtalálható rengeteg segédlet, és törekszünk minél többet, és részletesebbet feltenni! Sajnos még sok a befejezetlen tananyag, de ez változni fog!


"A becsület ma már nem divat, de még mindig népszerű."

Minden jog fenntartva!


VOLTUNK!
VAGYUNK!
LESZÜNK!
© Copyright Warriors of Hungary for Tamriel ®
Ne lopj az oldalunkról!

Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!